Feestjes, Clinics en Evenementen

feest  

 

Boogschieten is een leuke activiteit op een verjaardag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of om gewoon eens iets anders te doen. U kunt kiezen om gewoon te schieten of om er een wedstrijd van te maken. Ongeacht het gekozen programma zullen jullie elkaar uitdagen om steeds beter te schieten. Als iedereen aan de schietlijn staat worden de veiligheidsregels uitgelegd. Om iedereen zo goed mogelijk te laten schieten zijn er ervaren schutters aanwezig die tips geven om een goede houding en techniek aan te leren en de veiligheid in het oog te houden.

Programma’s

Gewoon: naast het schieten op een blazoen(doelschijf) wordt er geschoten op diverse voorwerpen waarbij iedereen zich een kampioen voelt bij een raak schot.


Wedstrijd: schieten op blazoen(doelschijf) vanaf diverse afstanden waarbij we op elke afstand kijken wie de beste schutter is en wie zich kampioen van de dag mag noemen. *een medaille pakket is verkrijgbaar voor €10  

Kinderfeestjes

  • 10 euro per kind (limonade, koek of snoep)
  • 12,50 euro per kind (inclusief Friet en Snack)
  • Deelname minimaal 5 kinderen
  • Ongeveer 2 uur

Bedrijfsuitjes / volwassenen

  • 12,50 euro per persoon (2x koffie + 1x koek)
  • 15,00 euro (inclusief Friet en Snack)
  • Deelname minimaal 5 personen
  • ongeveer 2 uur

Voor meer informatie of boekingen mailt u naar info@handboogvlissingen.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Workshops en Evenementen:

Ook op uw eigen locatie kunnen wij het boogschieten verzorgen bij uw opendag, bedrijfsfeest, schoolfeest, ….
Bij een eigen locatie moet gedacht worden aan een eigen terrein zoals een grasveld, weiland, loods, sporthal, sportveld, ….
Ervaren schutters begeleiden het schieten en houden toezicht op de veiligheid.  

Prijzen*:

uren 2 blazoenen(doelschijven) 3 blazoenen(doelschijven)
2 70 105
3 105 157.5
4 140 210
5 175 262.5
6 210 315
7 245 367.5
8 280 420

Bij afstanden groter dan 10km brengen wij reiskosten in rekening. *Voor onderwijsinstellingen en verenigingen hanteren wij aangepaste tarieven.
Voor meer informatie of boekingen mailt u naar info@handboogvlissingen.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
target-08-2